Mooie lucht over de Buitenveldertbaan

Het waaide flink op tweede kerstdag en ik ben naar Amsterdam Schiphol Airport gegaan om te kijken naar spectaculair landende vliegtuigen. Via de app “baangebruik” had ik gezien dat de Buitenveldertbaan (Runway 27) op dat moment werd gebruikt voor landingen. De auto daarom geparkeerd bij de spottersplek naast de McDonalds en vervolgens ben ik iets teruggelopen over de Loevesteinse Randweg richting P5. Daar is beter zicht op de landende toestellen dan op de spottersplek zelf. Ik hoopte dus op spectaculaire landingen….dat viel nog wel mee…wel veel “gezwaai” in de lucht en stuiterlandingen maar dat was het dan ook wel. De lucht en het licht waren daarentegen erg mooi. Ik heb mij prima vermaakt

Queen of the Skies in Majestic skies…..KLM Boeing 747-400mc PH-BFE “City of Melbourne”

En wat overige toestellen. Het is voornamelijk een KLM-feestje 😉
Buitenveldertbaan Schiphol

terug